Lägenheten

Finns det snygga persienner?

Det är den stora frågan jag har ställt mig de senaste veckorna. Finns det verkligen snygga persienner? Anledningen till att jag undrar är denna: Jag har precis renoverat hela lägenheten som jag köpte för strax över ett år sedan. 

Har man lagt ner en massa pengar på att renovera sin lägenhet då känns det som att det kan vara små, små detaljer som kan förstöra helhets bilden. Jag tror att fler kan hålla med mig. Jag vill hålla min lägenhet modern och minimalistisk. Jag vill inte ha en massa krimskrams, det blir bara svårt för mig att koncentrera mig, då jag jobbar hemifrån. Jag känner mig lite snobbig som skriver detta. Men eftersom jag jobbar hemma och därför spenderar ovanligt mycket tid i mitt hem vill jag verkligen kunna trivas till 100 procent. 

Därför är jag nu ute på persiennjakt för att hitta de persienner som passar bäst till lägenheten. Hade lite liknande problem med elementen. Jag kunde inte byta ut dem, men man vill ju ändå att det ska fungera med inredningen och den stil man har. Jag fick ta till mig kreativa lösningar för att de skulle passa in. Jag kan tänka mig att jag får ta till mig liknande medel med persiennerna. 

Jag har i alla fall kollat online på persienner i stockholm och det finns hur mycket som helst. Fördelen med att bo i en storstad är att man har väldigt mycket att välja på. Det känns skönt då kan man verkligen få hitta rätt. Jag tror att det kommer bli bra till slut, jag är bara väldigt petig när det kommer till mitt hem. Har hittat ett par lite tjockare grå persienner som jag tror kan bli riktigt snygg i fönstrena. Lite persienner kommer göra gott så man slipper bli bländad på kvällen.